dinsdag 31 maart 2009

Managementinformatiesysteem in SQL, Peter Peters

Ik maak maar reclame voor een uitzonderlijk vriendelijk mens. Ik ben hem jaren geleden voor het eerst tegen gekomen bij de gemeente Gouda. Hij werkte pas kort voor de firma Centric, en is afkomstig uit Born (Zuid-Limburg). Hij was applicatiebeheerder soza bij de gemeente Sittard (?)

Sinds die tijd heb ik verschillende keren cursus van hem gehad in het hoofdkwartier van de firma Centric, en ik ken hem niet anders dan in zijn voormalige functie van regio-coördinator van Zuid-Limburg en omstreken.

Nu is hij een ZZP 'er en zijn visitekaartje is te vinden op http://www.socialservicessupport.nl/.

Peter heeft in SQL PLUS een managementinformatiesysteem ontwikkeld, dat correcte output geeft en als tool een stuk gerichter managementinfo geeft dan veel andere BI-systemen op de markt. Het is niet perfect, maar hij heeft het wel gemaakt.

Bij managementinfo komt natuurlijk de eeuwigdurende discussie terug van definities en welke prestatie-indicatoren een organisatie wenst te formuleren. Ik ben ervan overtuigd, dat Peter zijn BI-tool naadloos kan aanpassen aan de specifieke definities en PKI 's van een specifieke organisatie. Voor meer info over dit produkt van Peter Peters, neem contact op met hem (http://www.socialservicessupport.nl/)

1 opmerking:

  1. Peter's Peters tool is zo ontzettend simpel dat je je bijna niet voor kunt stellen dat hij de eerste is met dit concept. Een gemeente die met Excel en met SQL overweg kan maakt heel snel nieuwe bruikbare queries. En het kost ook nog eens bijna niets.
    - Een tevreden gebruiker

    BeantwoordenVerwijderen