dinsdag 31 maart 2009

Centric personeel (2) - De consultant : Retsina Graeci

Om de afdeling Dienstverlening maar niet te passeren in mijn loftuitingen, bespreek ik deze keer mijn laatste ontmoeting met een consultant van de afdeling Dienstverlening.
Hij heet Retsina Graeci. U begrijpt wel. Dit is een pseudoniem. Op voorhand ontken ik ( I don't recall..) en vrijwaar ik mij van enige juridische aansprakelijkheid. Mocht er sprake zijn van een gelijkenis, dan is dit louter toeval.

Ahum Retsina kwam laatst mij helpen met problemen in het kader van de Stuf BG koppeling. En dat heeft hij zeer efficiënt gedaan.

Bij de lunch zat ik hem enigszins te provoceren. Ik stelde hem een enigzins provocerende vraag, waarvan ik van te voren wist, dat hij daar geen antwoord op mocht geven/kon geven.
Zijn antwoord luidde : "Ik begreep niet, dat je mij een vraag had gesteld. Anders had ik daar wel een antwoord op gegeven. Was dat wel een vraag van je ? "

Kijk zo'n vent deugt. Ik heb de rest van de dag alleen om hem gelachen. Hij heeft een waanzinnig gevoel voor humor. Los daarvan weet hij ook erg veel. Hij is op dit moment één van de Cognos-specialisten van de afdeling Dienstverlening. Kortom ook weer iemand, die gespecialiseerd is in managementinformatie. Ik kan hem van harte aanbevelen, mocht u problemen hebben met de STUF BG koppeling, doc4all of cognos 8.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten